Beszélj végre magabiztosan angolul

4-5 fős csoportok

A kis létszámú csoport biztosítja, hogy minél több beszédidő jusson számodra

100% angol

Az órákon már a kezdő szinttől kezdve, csak angolul kommunikálunk

Te vagy a központban

Minden óra anyagát a te egyedi igényeidhez alkalmazkodva alakítjuk ki

Miért válassz minket?

Nem mersz megszólalni angolul

Nem mersz megszólalni, illetve nem tudod magad kifejezni angolul? Mivel az órák mindig nagyon jó hangulatban és csak angolul zajlanak, az esetleges kezdeti gátlások hamar feloldódnak és mindenki jókedvűen vesz részt a beszélgetésekben. A mi tanulóink ezt a problémát hírből sem ismerik!

Nehezen érted a hallott szöveget

Óráinkon a tanár csak angolul beszél a diákokkal, már a kezdő szinttől is, továbbá számtalan audio és video anyaggal színesíti az órát és persze a társakat is hallhatjuk. Így könnyen hozzászokunk az élő beszédhez és a különböző kiejtésekhez.

Hiányzik a segítség az online tanulásnál

A Blended learningben a kommunikációs angol órák és az online órák szerves egységet képeznek, így az online részen felmerült nehézségeket is tanári segítséggel kezeljük. A tanárod az online felületen is követi, kíséri a munkád, személyre szabottan.

Nincs időd egy angol nyelvtanfolyamra

A mi tanfolyamunkon csak heti egy találkozást (2X45 perc) kell besűríteni a programba, az online gyakorlás ideje teljesen egyénre szabható. Az órák időpontját rugalmasan egyeztetjük, hogy lehetőség szerint mindenki részt tudjon venni rajtuk. Hiányzás esetén a leckét elküldjük e-mailben is, így következő órára már felkészülten jöhetsz.

Nem jut rád elég idő

Nálunk mini angolcsoportokban tanulhatsz (4-5 fő), hasonló tudásszintű tanulókat válogatunk össze, és ügyelünk arra, hogy mindenki ugyanúgy vehesse ki a részét az órából.

Természetes angol nyelvtanulás

Nincs több görcs

Élmény és szórakozás

Nincs nyelvtanmagolás

Hallgatóink mondták

Tetszik, hogy az online feladatok könnyen használhatóak, gyakorlásra ösztönzőek, átláthatóak és gyakorlati nyelvtudást hangsúlyozzák.
Bokor Tibor
Orosháza
Hogy mi a legjobb a tanfolyamban? A beszédközpontúság, a társaság és a hangulat! Mindig feltöltődve megyek haza.
Zámbori Andrea
Szeged
Nem egy hagyományos tanfolyam, el is lehet sajátítani a tananyagot, nem csak bemagolni. Az internetes felületen játékosan lehet gyakorolni.
Bakró Judit
Szeged

Velünk tanulhatsz

Szeged - Hódmezővásárhely - Orosháza

A nyelvoktatásban eltöltött húsz év tanítási tapasztalatával várjuk a tanulókat. Hiszünk benne, hogy a tanulás lehet szórakoztató is, sőt, oldott hangulatban a tanultak is jobban megragadnak, könnyebben előhívhatóak. A gyakorlati angol nyelvtudást helyezzük előtérbe, hiszen a szabályok ismerete még önmagában nem jelenti azt, hogy tudunk is beszélni. Az openwingsangol.hu-t azért hoztuk létre, hogy bárki bárhol gyakorolhasson velünk, de igazi szerelmünk a tanítás – személyesen, kis csoportokban, hogy mindenki kifejezhesse magát és mindenkire figyelhessünk.Ismerj meg minket, angolozz velünk!

Edit és Laci

Openwings nyelvtanfolyam

A választás könnyű

Heti 2X45 perc + Online angol óra

Hetente csak egy alkalommal, 2×45 percet kell kiszakítanod a tanári órákra, és ezek idejét is rugalmasan, közösen egyeztetjük, hogy neked is tökéletes legyen, lehetőség szerint minden órán ott tudj lenni. A heti 2x45 perc online óra anyagát saját időbeosztásod szerint, bármikor gyakorolhatod.

1.000 Ft/óra

Havi 15.000 Ft-ért vehetsz részt óráinkon, ami 8x45 perc tanári és minimum 8x45 perc online órát tartalmaz (lehetőség van online többet, más időbeosztásban is gyakorolni, ez az ajánlott minimum.). Így az órák díja kb. 1.000 Ft/óra. A tanulás folyamatos, csatlakozásra, kilépésre és szüneteltetésre bármikor lehetőséged van.

Az oktatás nem minősül felnőttképzési tevékenységnek, mivel nincs előre meghatározott időkerete, hanem folyamatos fejlődésre és cselekvésre épít, illetve a képzés célját a résztvevő a folyamat során maga határozza meg (nem célirányos és nem szervezett). A szervező Solving Szolgáltató Bt Adatkezelési tájékoztatója itt letölthető.

Jelentkezz most nyelvtanfolyamunkra és az 5000 forintos beiratkozási díjat elengedjük!