Beszélj végre magabiztosan angolul!

Openwings angol nyelvtanfolyam tanárok

4-5 fős csoportok

A kis létszámú csoport biztosítja, hogy minél több beszédidő jusson számodra

100% angol

Az órákon már a kezdő szinttől kezdve angolul kommunikálunk (igen, lehetséges)

Te vagy a központban

Minden óra anyagát a te egyedi igényeidhez alkalmazkodva alakítjuk ki

Miért válassz minket?

Magabiztosan szeretnél beszélni

Nem mersz megszólalni, illetve nem tudod magad kifejezni angolul? Mivel az órák mindig nagyon jó hangulatban és csak angolul zajlanak, az esetleges kezdeti gátlások hamar feloldódnak és mindenki jókedvűen vesz részt a beszélgetésekben. A mi tanulóink ezt a problémát hírből sem ismerik!

Érteni szeretnéd a hallott szöveget

Óráinkon a tanár csak angolul beszél a diákokkal, már a kezdő szinttől is, továbbá számtalan audio és video anyaggal színesíti az órát és persze a társakat is hallhatjuk. Így könnyen hozzászokunk az élő beszédhez és a különböző kiejtésekhez.

Szeretnéd, ha elég beszédidő jutna rád

Nálunk mini angolcsoportokban tanulhatsz (4-5 fő), hasonló tudásszintű tanulókat válogatunk össze, és ügyelünk arra, hogy mindenki ugyanúgy vehesse ki a részét az órából.

Természetes angol nyelvtanulás

Nincs több görcs

Élmény és szórakozás

Nincs nyelvtanmagolás

Openwings angol nyelvtanfolyam Edit és Laci

Hallgatóink mondták

A tanár és a csoport is nagyon ösztönző. Nem baj ha hibázunk lényeg, hogy bátran megszólaljunk. Gyakorlati nyelvtudást kapunk.
tibor online angol velemeny
Bokor Tibor
Orosháza
Hogy mi a legjobb a tanfolyamban? A beszédközpontúság, a társaság és a hangulat! Mindig feltöltődve megyek haza.
andrea online angol velemeny
Zámbori Andrea
Szeged
Nem egy hagyományos tanfolyam, el is lehet sajátítani a tananyagot, nem csak bemagolni. Az internetes felületen játékosan lehet gyakorolni.
judit online angol velemeny
Bakró Judit
Szeged

Velünk tanulhatsz

Tantermi órák Szegeden
vagy
online órák az ország bármely pontjáról

A nyelvoktatásban eltöltött több mint húsz év tanítási tapasztalatával várjuk a tanulókat. Hiszünk benne, hogy a tanulás lehet szórakoztató is, sőt, oldott hangulatban a tanultak is jobban megragadnak, könnyebben előhívhatóak. A gyakorlati angol nyelvtudást helyezzük előtérbe, hiszen a szabályok ismerete még önmagában nem jelenti azt, hogy tudunk is beszélni. Ismerj meg minket, angolozz velünk!

Edit és Laci

Openwings angol nyelvtanfolyam tanárok

A választás könnyű

Heti 2X45 perc (tanári kontaktóra) + Online MyLab kiegészítő gyakorlás

Hetente csak egy alkalommal, 2×45 percet kell kiszakítanod a tanári órákra, és ezek idejét is rugalmasan, közösen egyeztetjük, hogy neked is tökéletes legyen, lehetőség szerint minden órán ott tudj lenni. Az online kiegészítő gyakorlás anyagát saját időbeosztásod szerint, bármikor használhatod.

20.000 Ft / hónap

Havi 20.000 Ft-ért vehetsz részt óráinkon, ami 8x45 perc tanári órát tartalmaz. Emellett lehetőség van online gyakorlásra is a SpeakOut Mylab rendszerében. A tanulás folyamatos, csatlakozásra, kilépésre és szüneteltetésre bármikor lehetőséged van.

Az oktatás nem minősül felnőttképzési tevékenységnek, mivel nincs előre meghatározott időkerete, hanem folyamatos fejlődésre és cselekvésre épít, illetve a képzés célját a résztvevő a folyamat során maga határozza meg (nem célirányos és nem szervezett).

Jelentkezz most és az 5000 forintos beiratkozási díjat elengedjük!