OpenWings angol nyelvtanfolyam

Openwingsangol EditLaci

Miben tudunk neked segíteni?

Nem mersz megszólalni angolul

Nem mersz megszólalni, illetve nem tudod magad kifejezni angolul? Megoldás: Mivel az órák mindig nagyon jó hangulatban és csak angolul zajlanak, az esetleges kezdeti gátlások hamar feloldódnak és mindenki jókedvűen vesz részt a beszélgetésekben. A mi tanulóink ezt a problémát hírből sem ismerik!

Nehezen érted a hallott szöveget

Óráinkon a tanár csak angolul beszél a diákokkal, már a kezdő szinttől is, továbbá számtalan audio és video anyaggal színesíti az órát és persze a társakat is hallhatjuk. Így könnyen hozzászokunk az élő beszédhez és a különböző kiejtésekhez.

Hiányzik a segítség az online tanulásnál

A Blended learningben a kommunikációs angol órák és az online órák szerves egységet képeznek, így az online részen felmerült nehézségeket is tanári segítséggel kezeljük. A tanárod az online felületen is követi, kíséri a munkád, személyre szabottan.

Nincs időd egy angol nyelvtanfolyamra

A mi tanfolyamunkon csak heti egy találkozást (2X45 perc) kell besűríteni a programba, az online gyakorlás ideje teljesen egyénre szabható. Az órák időpontját rugalmasan egyeztetjük, hogy lehetőség szerint mindenki részt tudjon venni rajtuk. Hiányzás esetén a leckét elküldjük e-mailben is, így következő órára már felkészülten jöhetsz.

Nem jut rád elég idő

Nálunk mini angolcsoportokban tanulhatsz (4-6 fő), hasonló tudásszintű tanulókat válogatunk össze, és ügyelünk arra, hogy mindenki ugyanúgy vehesse ki a részét az órából.

Természetes angol nyelvtanulás

Nincs több görcs

  • Már néhány óra után is képes leszel hatékonyan használni a megtanult angol kifejezéseket. Oldott hangulatban élményekkel gazdagodsz. A hibázás a természetes tanulási folyamat része és így is kezeljük az órákon

Élmény és szórakozás

  • Szórakozási lehetőség, új élmények és hasznos időtöltés vár tanári angolóráinkon, miközben oldott hangulatban, jó társaságban, tanári irányítás mellett, beszélgetve elsajátítod az angol nyelv rejtelmeit.

Nincs nyelvtanmagolás

  • Nem nyelvtani szabályokat fogsz magolni, hanem az első órától kezdve (igen, a teljesen kezdők is!) angolul beszélni. A szerkezeteket beszéd közben, kommunikációs feladatok segítségével tanuljuk és gyakoroljuk.

Díjnyertes Könyv

  • Az online gyakorlásra a BBC és a Pearson kiadó által kifejlesztett díjnyertes Speak Out angol tankönyv MyLab “virtuális osztálytermében” van lehetőség.

Hallgatóink mondták

Tetszik, hogy az online feladatok könnyen használhatóak, gyakorlásra ösztönzőek, átláthatóak és gyakorlati nyelvtudást hangsúlyozzák.
online angol nyelvtanfolyam vélemény
Bokor Tibor
Orosháza
Hogy mi a legjobb a tanfolyamban? A beszédközpontúság, a társaság és a hangulat! Mindig feltöltődve megyek haza.
online angol nyelvtanfolyam vélemény
Zámbori Andrea
Szeged
Nem egy hagyományos tanfolyam, el is lehet sajátítani a tananyagot, nem csak bemagolni. Az internetes felületen játékosan lehet gyakorolni.
Bakró Judit
Szeged

Velünk tanulhatsz

Szeged - Hódmezővásárhely - Orosháza

A nyelvoktatásban eltöltött húsz év tanítási tapasztalatával várjuk a tanulókat. Hiszünk benne, hogy a tanulás lehet szórakoztató is, sőt, oldott hangulatban a tanultak is jobban megragadnak, könnyebben előhívhatóak. A gyakorlati angol nyelvtudást helyezzük előtérbe, hiszen a szabályok ismerete még önmagában nem jelenti azt, hogy tudunk is beszélni. Az openwingsangol.hu-t azért hoztuk létre, hogy bárki bárhol gyakorolhasson velünk, de igazi szerelmünk a tanítás – személyesen, kis csoportokban, hogy mindenki kifejezhesse magát és mindenkire figyelhessünk.

 

Ismerj meg minket, angolozz velünk!

Edit és Laci

openwings angol nyelvtanfolyam tanárok

Openwings nyelvtanfolyam

A választás könnyű

Rugalmas 60+60

Egy tanfolyam 60 tanári és 60 online órából áll, így elegendő idő jut számodra a gyakorlásra is a fejlődés mellett. A tanfolyam során is lehet csatlakozni, illetve kilépni.

Heti 2X45 perc + Online angol óra

Hetente csak egy alkalommal, 2×45 percet kell kiszakítanod a tanári órákra, és ezek idejét is rugalmasan, közösen egyeztetjük, hogy neked is tökéletes legyen, lehetőség szerint minden órán ott tudj lenni.

1.000 Ft/óra

A 120 órás tanfolyam díja 1.000 Ft/óra, ami egyösszegben vagy a tanfolyam 8 hónapja alatt 8 x 15.000, Ft-os részletekben is rendezhető.

Jelentkezz most nyelvtanfolyamunkra és az 5000 forintos beiratkozási díjat elengedjük!

Close